Onze visie

Wij geloven in een persoonlijke benadering, zowel voor u als voor uw huisdier. 
Wij lopen dus niet met groepen maar laten uw hond(en) individueel uit. Uw kat of andere huisdieren verzorgen we in diens vertrouwde omgeving.
Dit doen we zodat wij meer voor uw dier kunnen betekenen, we kunnen uw huisdier leren kennen en hebben alle ruimte om aandacht te geven. 
Ook honden die om wat voor reden dan ook niet goed mee kunnen of willen lopen in een groep zijn bij ons welkom. Wij kunnen ze in alle rust en vertrouwen geven wat ze nodig hebben om te genieten van de wandeling. 

Als u ons benadert zullen we eerst op een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen waarin wij de ruimte en tijd nemen om u en uw huisdier te ontmoeten. Wij nemen dan een algemene vragenlijst met u door om een goed beeld te krijgen van wat uw dier nodig heeft. Ook vragen wij u om voor intake gesprek onze algemene voorwaarden door te lezen. 

Wie zijn wij

Bernadette Broer

Hallo! 
Ik ben 31 jaar en van kleins af aan houd ik al van alles wat beweegt. Ik heb dan ook vele dieren gehad, zowel honden en katten als verschillende knaagdieren.
Ook heb ik op verschillende plekken (vrijwilligers)werk gedaan, zoals het asiel, een hondenschool, en een boerderij.

Het was dan ook een logische stap om mijn eigen huisdierenservice te starten toen ik 19 was. In de afgelopen 10 jaar heb ik vele dieren mogen leren kennen en geen een moment was hetzelfde! 

Op dit moment ben ik het trotse eigenaar van twee honden en twee katten.

Ik kijk ernaar uit om u én uw huisdier te leren kennen!

Karlina Giesen

Ik ben 24 en loop nu al meer dan vier jaar mee bij Bobbie & Co. Vanaf 1 juli 2019 is de stap gezet om het officieel te maken. We zijn nu een vof en hebben beide de touwtjes in handen. 

Ik geniet met volle teugen van het uitlaten van honden en ik heb binnen Bobbie & Co echt mijn plekje gevonden. 

Thuis hebben we hamsters, vissen en gecko's, waar ik mede voor zorg en ook veel van af weet. Ik ben gestart met de opleiding Kynologisch Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie. In het dagelijks leven werken met veel verschillenden honden is voor mij erg leerzaam en ik kan wat ik leer op school goed in de praktijk brengen.

Links

Hieronder enkele hondenprofessionals waar wij persoonlijk ervaring mee hebben en die we kunnen aanraden.


De Bobbie & Co Facebookpagina

Created with Sketch.

Waar we af en toe een berichtje op plaatsen over ons werk.

De Vrolijke Staart Hondenschool

Created with Sketch.

Erica van Mil heeft een hondenschool, is een gedragsdeskundige en kan u helpen met problemen waar u en uw hond tegenaanlopen als energetisch coach. 
Zij kan de vinger vakkundig op de zere plek leggen en haar benadering naar de dieren is respect- en liefdevol

Hondenosteopaat Jannemarie Frowijn

Created with Sketch.

Jannemarie Frowijn is een hondenosteopaat. Zij kan helpen als uw hond niet meer lekker in zijn lijf zit, zowel mentaal, emotioneel en fysiek. 
Al mijn dieren vertrouwden haar vanaf de eerste sessie doordat ze grenzen respecteert en voorzichtig te werk gaat. Zelfs de problemen waarvan ik dacht dat die altijd zouden blijven lost Jannemarie op!

Hondentrimsalon Bear Cottage

Created with Sketch.

Anita Nooy is een trimster die uw huisdier (hond, kat of ander huisdier) er weer top uit laat zien. Tijdens het trimmen mag je erbij blijven en door haar rustige maar doortastende handelen is het een goede ervaring voor dieren. 

Aura4dox voor tuigen op maat

Created with Sketch.

Iva Pastova is de eigenaar van Aura4dox en is gespecialiseerd in het afmeten van het tuig van uw hond. Zij zorgt ervoor dat het tuig bij uw hond past en laat ze op maat maken in de gewenste kleuren.