Deze klanten gingen u voor!

Hier kunt u recensies en ervaringen lezen van een aantal van mijn huidige klanten. 

Van honden en katten tot een boerderij en volière. Lees gerust verder!

Karlina laat al meerdere jaren onze honden uit. Voorheen onze teckel Roos, nu onze teckel Puck. Het is fijn dat ze individuele aandacht heeft voor Puck. Karlina is flexibel en denkt goed mee. Zo heeft ze in de puppy/jonge honden tijd haar schema kunnen omgooien naar twee keer per dag uitlaten. Wij krijgen na elke uitlaatbeurt een appje met een update hoe de uitlaatsessie was. Zo zijn we, zelfs als we werken, op de hoogte hoe het met Puck gaat! Als de hond ziek is denkt Karlina goed mee en is er altijd een kort lijntje, heel fijn!

Sanne en Brian, met hondje Puck

Al geruime tijd maak ik gebruik van de huisdierenservice voor mijn 4 katten Pep, Sos, Pablo en Nero. Karlina is super flexibel waardoor niet alleen tijdens vakanties mijn katten super goed verzorgd worden, maar ook tijdens onverwachte omstandigheden/dagjes weg ik mij niet druk hoef te maken om mijn katten en hun behoeftes. Na ieder bezoek krijg ik een update en/of foto. Ik ben er zeer over te spreken en raad het dan ook iedereen aan!

Maxime met katten Pablo, Nero, Pep en Sol

Wij zijn greyhound Sasha en galgo Blanca, die niet kunnen wachten om soms 1, soms 3 keer in de week mee te mogen met Karlina van Bobbie & Co.
Altijd op de afgesproken tijd en dag, enorm flexibel mocht het tussentijds een keer veranderen: het wordt opgelost.
Wij lopen heerlijk onze rondjes met onze “opvang / uitlaat baasjes”

Dus andere doggies in Steenwijk en omgeving, willen jullie ook tussen de middag of avond worden uitgelaten? Laat jullie baasjes z.s.m. contact op nemen met Bobbie & Co. Doen hoor! Mijn baasjes zijn er ook heel blij mee.

Brigitte en Rein, met honden Sasha & Blanca

Ik ben erg tevreden met de uitlaatservice van Karlina! Ik heb een Cocker spaniel, Benji.
Op dagen dat ik overdag moet werken kan ik er hierdoor op vertrouwen dat Benji toch goed uitgelaten wordt tussendoor. Hij kan dan ook lekker rennen en snuffelen. Karlina is heel leuk en lief voor hem. Benji reageert ook altijd heel enthousiast op haar. Na het uitlaten ligt er ook altijd een notitie klaar, over hoe het rondje gegaan is en of er nog bijzonderheden waren. Dit is altijd leuk om te lezen! 
Het is ook prettig dat ze erg flexibel is. Mijn werkdagen kunnen nog wel eens verschillen, dit is meestal geen probleem en in overleg is er veel mogelijk. Ik zou de uitlaatservice zeker aanraden!

Fabienne met hond Benji

Vakantie en katten, van beide geniet ik enorm. Alleen van een vakantie geniet ik pas echt als ik weet dat mijn lieverds goed worden verzorgd. Uiteraard kan ik vrienden of buren vragen, echter voel ik mij dan zo bezwaard. Zodoende ben ik op zoek gegaan of er een mogelijkheid was om in mijn eigen huis een oppas te hebben.
Zo ben ik in aanraking gekomen met Karlina.
Haar een berichtje gestuurd of ze het zou zien zitten om op mijn katten te passen. In het kennismakingsgesprek merkte ik al hoe warm en lief persoon ze is. Een groot hart voor dieren heeft en veel ervaring met honden heeft. Met katten iets minder in verband met haar allergie. Ondanks dat zag ze het zeker zitten. Inmiddels zijn we drie vakanties verder en ben ik onwijs blij dat ik haar heb gevonden. Ze komt elke dag even bij mijn lieverd kijken, spelen met de hengel, bakjes verschonen, lekker eten geven en vooral veel knuffelen. Ze laat altijd even via een appje weten hoe het gaat. Ik kom altijd met een gerust hart thuis. Ik hoop nog heel lang gebruik te mogen maken van haar goede en fijne oppas service.

Amarins en poes Sammie

We zijn super blij met hondenuitlaatservice Bobbie & Co! Meneer is erg blij als Karlina weer komt voor een wandelingetje. Als ze andere honden uitlaat komen we haar regelmatig tegen en dan kunnen we natuurlijk niet voorbij lopen zonder haar begroet te hebben. Karlina is lief, rustig en erg flexibel.

De familie van hond Bobbie

In juni heeft Karlina van Bobbie & Co op onze katten en andere huisdieren gepast. 

We zijn dik tevreden met deze dienst en zullen hier vaker gebruik van maken 

Zeker een aanrader voor anderen om hier ook gebruik van te maken!

Gerrit en Jan, met kattten Snowy en Nikki, konijn Bollie, cavia Pippi en kippen

In april 2018 zijn wij samen met onze cocker Saurus naar Steenwijk verhuisd en moesten wij op zoek naar een betrouwbare uitlaatservice/opvang voor hem. Via internet vonden wij Bobbie en Co. Sinds die tijd wordt Saurus iedere week uitgelaten. Hij houdt niet van grote groepen honden en gaat graag zijn eigen gang, daarom zijn wij ook erg blij met de individuele uitlaatservice van Bobbie en Co. Er wordt rekening gehouden met zijn behoeften, bij warm weer lopen ze speciaal naar het water zodat hij kan zwemmen. Al jaren tevreden met Bobbie en Co!


André en Diana, met hond Saurus

Sam

(Volgt nog)

Karlina heeft tijdens onze vakantie superfijn geholpen met het uitlaten van Moos. Moos was bij mijn ouders en door gezondheidsproblemen konden zij geen langere wandelingen maken. Iedere dag kwam Karlina langs om samen met Moos op pad te gaan. Moos zat er vaak al klaar voor en liep vervolgens kwispelend naar de voordeur!

Sandra, met hond Moos

Wij zijn heel erg tevreden over de huisdieren oppas. Karlina en haar zusje, Amara hebben duidelijk hart voor dieren. Tijdens onze afwezigheid zorgden ze voor onze schapen, katten, kippen en ganzen en we kregen dagelijks berichtjes en foto’s over hoe het ging. Super fijn was dat. Ik kan deze dames van harte aanbevelen.

Marjolein met haar boerderijdieren

Voelt het goed? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.