Mijn werkwijze

Ik geloof in een persoonlijke benadering, voor zowel u als voor uw huisdier. 

Ik loop individueel met uw hond in de eigen vertrouwde omgeving. Zo kan ik de tijd en ruimte nemen om uw huisdier rustig te leren kennen en om te kunnen bieden wat hij of zij nodig heeft. Denk hierbij aan ondersteuningen van de socialisatie, begeleiding bij angsten en trainingsadviezen.

Bij de verzorging van andere dieren is veel mogelijk. Hieronder valt eten geven, kattenbak verschonen, lekker even knuffelen, post sorteren, planten water geven en lichte huishoudelijke taken als stofzuigen zodat u in een schoon huis thuiskomt. In overleg zijn er nog een heleboel andere dingen mogelijk, ieder dier en baasje is uniek.  

Als u mij benadert zal ik eerst op een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen waarin ik samen met u een algemene vragenlijst doorneem over uw huisdier(en). Hier kunnen ook eventuele bijzonderheden worden besproken. Zo kunnen we samen kijken wat ik voor u en uw huisdier kan betekenen. 

Wat biedt ik:

Flexibiliteit

Created with Sketch.

Ik ben over het algemeen de hele week beschikbaar, ook is er de mogelijkheid om een wandeling of verzorging in het weekend te boeken. Mocht het onverwachts een keer niet nodig zijn reken ik geen annuleringskosten.

Vertrouwen

Created with Sketch.

Ik vind het belangrijk een goede band met uw huisdier op te bouwen. Wederzijds vertrouwen staat hierbij voorop. Ook is het natuurlijk voor u als baas fijn om te weten dat er goed voor uw huisdier wordt gezorgd in uw afwezigheid. 

Ervaring

Created with Sketch.

Met al ruim 5 jaar ervaring met allerlei soorten honden, katten en andere (huis)dieren sta ik open voor het geven van advies als u ergens tegenaan loopt. Ik heb een wijd netwerk aan collega’s en contacten in dit vakgebied.

Het gezicht achter het bedrijf

Mijn naam is Karlina en ik woon in Steenwijk. Ik ben 26 en ik werk al bij deze huisdierenservice sinds 2018. Eerst als backup, toen mede eigenaar en nu volle eigenaar. 

Ik geniet dus al 5 jaar van dit mooie beroep! Van het uitlaten van honden tot de verzorging van katten, huisdieren en boerderijdieren. Het is en blijft mijn passie om met dieren te werken, en daarin heb ik bij Bobbie en Co echt mijn plekje gevonden. 

Ik heb zelf een hond, een Westpointer met een rugzakje genaamd Willow. Ook heb ik al jaren ervaring met katten, hamsters, gekko’s en vissen. Je kunt het zo gek niet bedenken en ik vind het wel leuk. Alle dieren zijn bij mij welkom!

Vind Bobbie & Co op social media