Mijn visie

Ik geloof in een persoonlijke benadering, zowel voor u als voor uw huisdier. 
Ik loop dus niet met groepen maar laat uw hond(en) individueel uit. Uw kat of andere huisdieren verzorg ik in diens vertrouwde omgeving.
Dit doe ik zodat ik meer voor uw dier kunnen betekenen, ik kan uw huisdier leren kennen en heb alle ruimte om aandacht te geven. 
Ook honden die om wat voor reden dan ook niet goed mee kunnen of willen lopen in een groep zijn bij mij welkom. Ik kan ze in alle rust en vertrouwen geven wat ze nodig hebben om te genieten van de wandeling. 

Als u mij benadert zal ik eerst op een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen waarin ik de ruimte en tijd neem om u en uw huisdier te ontmoeten. Ik neem dan een algemene vragenlijst met u door om een goed beeld te krijgen van wat uw dier nodig heeft. Ook vraag ik u om voor het intake gesprek onze algemene voorwaarden door te lezen. 

Wie ben ik

Karlina Giesen

Ik ben 24 en loop nu al meer dan vier jaar mee bij Bobbie & Co. Vanaf 1 juli 2019 is de stap gezet om het officieel te maken. We zijn nu een vof en hebben beide de touwtjes in handen. 

Ik geniet met volle teugen van het uitlaten van honden en ik heb binnen Bobbie & Co echt mijn plekje gevonden. 

Thuis hebben we hamsters, vissen en gecko's, waar ik mede voor zorg en ook veel van af weet. Ik ben gestart met de opleiding Kynologisch Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie. In het dagelijks leven werken met veel verschillenden honden is voor mij erg leerzaam en ik kan wat ik leer op school goed in de praktijk brengen.

Links

Hieronder enkele hondenprofessionals waar wij persoonlijk ervaring mee hebben en die we kunnen aanraden.


De Bobbie & Co Facebookpagina

Created with Sketch.

Waar we af en toe een berichtje op plaatsen over ons werk.

De Vrolijke Staart Hondenschool

Created with Sketch.

Erica van Mil heeft een hondenschool, is een gedragsdeskundige en kan u helpen met problemen waar u en uw hond tegenaanlopen als energetisch coach. 
Zij kan de vinger vakkundig op de zere plek leggen en haar benadering naar de dieren is respect- en liefdevol

Hondenosteopaat Jannemarie Frowijn

Created with Sketch.

Jannemarie Frowijn is een hondenosteopaat. Zij kan helpen als uw hond niet meer lekker in zijn lijf zit, zowel mentaal, emotioneel en fysiek. 
Al mijn dieren vertrouwden haar vanaf de eerste sessie doordat ze grenzen respecteert en voorzichtig te werk gaat. Zelfs de problemen waarvan ik dacht dat die altijd zouden blijven lost Jannemarie op!

Hondentrimsalon Bear Cottage

Created with Sketch.

Anita Nooy is een trimster die uw huisdier (hond, kat of ander huisdier) er weer top uit laat zien. Tijdens het trimmen mag je erbij blijven en door haar rustige maar doortastende handelen is het een goede ervaring voor dieren. 

Aura4dox voor tuigen op maat

Created with Sketch.

Iva Pastova is de eigenaar van Aura4dox en is gespecialiseerd in het afmeten van het tuig van uw hond. Zij zorgt ervoor dat het tuig bij uw hond past en laat ze op maat maken in de gewenste kleuren.